Titol trobades@2xblanc

Després de dos caps de setmana de trobades territorials, el dissabte 24 de febrer celebrarem tres debats nacionals temàtics: referents a la construcció de la Unitat Popular, la consecució de la independència i  la construcció de l’hegemonia i la batalla cultural. Aquests dos últims, que s’havien de dur a terme el 17 de febrer, es traslladen al 24 de febrer. 

Tots ells es celebraran a  Navàs, o bé al Casal Sant Genís (carrer del Sol, 44) o bé a l’Institut-Escola Sant Jordi (C/ Passeig Pla de l’Alzineta, s/n), més endavant especificarem la ubicació concreta de cada debat. 

PROPERS DEBATS

Així doncs, la jornada oferirà els següents horaris: 

A les 9:30 del matí i fins les 14h, es durà a terme el debat “Com construïm la Unitat Popular? Què ha de ser la CUP”, aquest vol resoldre quina ha de ser l’estratègia de la Unitat Popular, el poder popular per disputar la ruptura i la seva concreció, així com la possible necessitat d’articular un programa que permeti aglutinar forces per disputar amb millors condicions un futur moment de ruptura.

Paral·lelament, a la tarda, de 16-19h i en diferents espais de Navàs, es portarà a terme el debat referent a “Com fem la independència?”, que plantejarà quin independentisme ens cal per assolir una república socialista, feminista i ecologista, a partir dels aprenentatges del darrer cicle polític posant èmfasi, però, en el nou cicle que s’obre i, el referent a la construcció d’hegemonia i batalla cultural, titulat “Quina cultura per a quin món”, on s’abordaran qüestions nuclears per transformar el sentit comú de la societat, no adaptar-nos-hi, plantejant debats com ara: Com comuniquem? Des de quins mitjans? En quins termes? Només comuniquem la nostra acció política? Hem de convertir-nos en un referent cultural?.

La inscripció permet escollir entre un dels dos debats de la tarda independentment de si s’ha inscrit al del matí.  Durant la jornada, també s’oferirà dinar per 12€ (14-15:30h). 

Formulari tancat

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
En quins debats temàtics vols participar?
Es pot escollir el debat del matí i un dels de la tarda.

PROPERS DEBATS

Tarragona1

Acabem la Fase II del Procés de Garbí amb el Debat Nacional Temàtic sobre el model organitzatiu.

La CUP vol esdevenir l’organització referent del poble treballador català: una organització de masses que treballi al llarg dels Països Catalans i que lluiti contra totes les opressions que pateixen les classes populars. Per fer-ho ens cal ser moltes, reorganitzar-nos territorialment i pensar com combatem les múltiples opressions que patim per tal d’assolir el nostre objectiu d’esdevenir una república socialista, feminista i ecologista.

Us convidem el pròxim dissabte 2 de març, de 9.30 h a 14 h al Campus Catalunya de la URV de Tarragona (Av. Catalunya, 35, 43002 Tarragona).

HORARI

  • 9.30 h -10.00 h: Acreditacions
  • 10.00 h -10.15 h: Introducció: Estat de l’organització i explicació dels debats.
  • 10.30 h -12.00 h: Primer Espai Debat
  • 12.15 h -13.45 h: Segon Espai Debat
  • 13.45 h -14.00 h: Clausura

Formulari tancat

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom
Primer Espai Debat. De 10.30h a 12.00h
Cal escollir entre el grup 1 i el grup 2
Segon Espai Debat. De 12.15h a 13.45h
Cal escollir entre el grup 3 i el grup 4

Calendari de debats

Recurso 3@2xblanc

Full de ruta

Inscriu-te per sumar-te a la llista de participants del Procés de garbí i rep l’actualització de la documentació, les dates concretes dels esdeveniments (Congrés Nacional, les trobades territorials i nacionals, etc.) així com les últimes notícies i tota la informació necessària per poder participar al procés de debat.